1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz Belediyesi’nden Hizmet Seferberliği

Adilcevaz Belediyesi’nden Hizmet Seferberliği

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, göreve gelmesiyle birlikte ilçenin dört bir yanında hizmet seferberliği başlattı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, göreve gelmesiyle birlikte ilçenin dört bir yanında hizmet seferberliği başlattı.

Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, çarşı merkezinde başlatılan alt yapı, doğalgaz, sokak sağlamlaştırma ve yol yenileme çalışmalarının yanı sıra birçok mahallede başlatılan çalışmalarla birlikte aynı zamanda ilçeye yakışmayan eski yapıların yıkım çalışmalarını da gerçekleştirerek ilçemizi
adeta bir şantiyeye çevirdi.

Başkan Akbaba’nın hayata geçirdiği alt ve üst yapı yatırımlarıyla, ilçemizde yaşanan modern değişim ve dönüşüm kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Çarşı merkezinde devam eden çalışmaların yanı sıra Kaleboynu Mahallesinde başlatılan 3 Kilometrelik doğalgaz altyapı çalışmalarıyla birlikte, yine Kaleboynu Mahallesi, Cevizli Mahallesi ve Orta Mahallede eş zamanlı olarak yeni sistem elektronik takipli içme suyu altyapı çalışmalarına başlandı. Öte yandan yine Cevizli Mahallesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarıyla birlikte Adilcevaz Belediyesinin sahadaki performansı vatandaşlardan da tam not aldı.

Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, İlçemiz Cevizli, Kaleboynu ve Orta Mahallelerimizde başlatılan yeni sistem elektronik takipli içme suyu alt yapı çalışmalarının yanı sıra, Cevizli Mahallesi'ndeki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Akbaba, ilçenin her yerinde hizmet seferberliği başlatarak aralıksız çalışmalara devam ettiklerini ifade ederek, "Çarşı merkezinde devam eden çalışmalarımızın yanı sıra aynı zamanda Cevizli, Kaleboynu ve Orta Mahallelerimizde yeni sistem elektronik takipli içme suyu alt yapı çalışmalarını da başlamış bulunmaktayız. Özellikle Sapantaşı bölgemizde de yaşadığımız sıkıntıyı çözmek adına çalışmalarımıza başladık. Başlattığımız çalışmalarla inşallah buralardaki içme suyu sıkıntısını da çözmüş olacağız. Hedefimiz odur ki önümüzdeki senelerde bu şehirde su sıkıntısı bir daha yaşanmasın. Aynı zamanda yine bu çalışmalarımızla birlikte alt yapısını tamamladığımız Cevizli Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına başladık. İnşallah iki gün içerisinde bu yolumuzu da bitirmiş olacağız. İklim şartları elverdiği müddetçe çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bizim bu şehre sözümüz var. Bu sözlerin hepsini bir bir yerine getireceğiz. Çalışmaya, yatırım yapmaya, eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Bekledikleri hizmete kavuştuklarını belirten vatandaşlar ise, Başkan Av. Abdullah Akbaba ve Adilcevaz Belediyesine yapılan hizmetler için teşekkür etti.


4567-1.jpg4567-2.jpg4567-3.jpg4567-4.jpg4567-7.jpg4567-8.jpg4567-9.jpg4567-12.jpg4567-13.jpg4567-14.jpg4567-15.jpg4567-16.jpg4567-17.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 1682 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum