Adilcevaz MYO ve TEMA Vakfından Örnek Davranış

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu, Adilcevaz ilk ve ortaokuluna yaptığı kitap yardımının yanı sıra TEMA vakfı aracılığıyla gerçekleştirdiği fidan dikimi etkinlikleriyle takdir topladı.

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu, Adilcevaz ilk ve ortaokuluna yaptığı kitap yardımının yanı sıra TEMA vakfı aracılığıyla gerçekleştirdiği fidan dikimi etkinlikleriyle takdir topladı.

Adilcevaz MYO tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve gelenekselleşme yolunda ilerleyen kitap bağışı kampanyası ile üniversite öğrencileri, Adilcevaz ilk ve ortaokulu öğrencilerini sevindirdi.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu ve Ankara Yücetepe İlkokulu öğrencilerinin yardım ve katkılarıyla toplanan 900 adet kitap, Adilcevaz ilkokulu kütüphanesine bağışlandı. Kitap bağışına katılan üniversite öğrencileri, ilkokul öğrencileriyle yakından ilgilenerek aynı zamanda sınıfları da süsledi.

Kitap bağışı kampanyasının ardından TEMA vakfı aracılığıyla çeşitli ağaç türlerinden oluşan fidanlar toprakla buluşturuldu.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu müdürü Murat Çelik, yaptığı açıklamada, "Geleceğimiz olan bu çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Çünkü geleceğimiz, okuyan bu nesillerimiz tarafından inşa edilecektir. Bu yüzden okuyan bir nesle öncülük etmek ve onlara sahip çıkmak hepimizin görevidir" dedi.

Adilcevaz İlk ve Ortaokulu Müdürü Alparslan Arıkbaş ise, örnek davranışlarından dolayı Adilcevaz Meslek Yüksekokulu öğrenci ve personeline, Ankara Yücetepe İlkokuluna ve TEMA vakfına teşekkür etti.













www.adilcevaz13.com

ADİLCEVAZ Haberleri