Adilcevaz Standında Ziyaretçi Yoğunluğu

İzmir’de düzenlenen Bitlis Tanıtım Günlerinin ikinci gününde Adilcevaz standı ziyaretçi akınına uğradı.

Salih BEŞKARDEŞ / İZMİR - İzmir’de düzenlenen Bitlis Tanıtım Günlerinin ikinci gününde Adilcevaz standı ziyaretçi akınına uğradı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ün yanı sıra bürokratlar, işadamları ve çok sayıda vatandaş Adilcevaz standını ziyaret etti.

Gün boyu Adilcevaz standında misafirlerini ağırlayan Kaymakam Özer Özbek, Belediye başkanı Necati Gürsoy, Aydınlar Beldesi belediye başkanı Arif Tusun ve Ak Parti ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu, Bitlis Valiliği standının yanı sıra Ahlat, Güroymak, Hizan, Mutki ve Tatvan stantlarını ziyaret etti.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "İzmir’de dün başlayan Bitlis Tanıtım Günleri etkinliğinde standımızı çok sayıda hemşerimiz ziyaret ediyor. Standımızda İzmir’de ve Ege Bölgesinde yaşayan hemşerilerimizle hasret gidermiş olduk. Aynı zamanda ilçemizi İzmirlilere tanıtma fırsatı bulduk. İnşallah etkinliğin son gününe kadar çok sayıda kişiyi standımızda misafir edeceğiz" dedi.


































www.adilcevaz13.com

ADİLCEVAZ Haberleri