Adilcevaz’ın Çehresini Değiştirecek İdealist Başkan

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, 31 Mart yerel seçimler sonrası göreve gelmesiyle birlikte başlattığı çalışmalarla, ilçeye şimdiden büyük ivme kazandırmaya başladı.

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Av. Abdullah Akbaba, 31 Mart yerel seçimler sonrası göreve gelmesiyle birlikte başlattığı çalışmalarla, ilçeye şimdiden büyük ivme kazandırmaya başladı.

Göreve başlamasının üzerinden çok kısa bir süre geçmesine rağmen, icraatları ile ses getirmeye başlayan Başkanımız Av. Abdullah Akbaba, ilçemizi turizm şehri yapmak için hiç zaman kaybetmeden çarşı merkezini sil baştan yenilemek için kolları sıvadı. Halkın özlemle beklediği çalışmaları başlatan Başkanımız, ilk etapta altyapı ve yol yenileme çalışmalarının yanı sıra sosyal etkinliklerle de 7’den 70’e tüm kesimin gönlünde taht kurdu.

Yıllardır ihmal edilen memleketimiz, tarihinde ilk defa genç bir başkan sayesinde küllerinden doğmaya başladı. 31 yaşında idealist bir başkan olarak memleket sevdasıyla göreve başlayan Av. Abdullah Akbaba, ilçemizin dört bir yanında başlattığı çalışmalarla memleketimizi adeta bir şantiyeye çevirdi.

Bu sayede halkımızın geleceğe olan inancı ve özgüveni, genç başkanın göreve gelmesiyle ve başlattığı çalışmalarla birlikte artmaya başladı. İlçemizin marka şehir haline gelmesi adına, rutin belediyecilik hizmetleri dışında, tanıtım faaliyetlerine ve geleceğe dönük projelere durmaksızın devam eden Belediye Başkanımız Av. Abdullah Akbaba, turizm şehri olmaya aday olan ilçemizin çehresini tamamen değiştirmeye kararlı.

Önümüzdeki günlerde devam eden bu çalışmalardan sonra, Adilcevaz’ın çehresini değiştirecek yeni vizyon projelerin çalışmalarını da hep birlikte göreceğiz.

Gittiği her yerde halkın büyük teveccühüyle karşılaşan Başkanımızı, ilçemizin çehresini değiştirmeye yönelik gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz.

www.adilcevaz13.com

ADİLCEVAZ Haberleri