ASYAD Yönetiminden Başkan Gürsoy’a Ziyaret

ASYAD yönetim kurulu başkanı Edip Dursun, yönetim kurulu üyesi Necati Göksoy ve Gençlik kolları başkanı Ferhat Göksoy, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u ziyaret etti.

ASYAD yönetim kurulu başkanı Edip Dursun, yönetim kurulu üyesi Necati Göksoy ve Gençlik kolları başkanı Ferhat Göksoy, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u ziyaret etti.

İlçede eğitim gören 250 öğrenciye çeşitli hediyeler getiren
Adilcevazlılar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (ASYAD) yöneticileri, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret ederek sohbet etti.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Dernekler ve Sivil toplum Kuruluşlarının en büyük amacı yardım etmek, hemşerilerini bir araya getirerek birlik ve beraberlik ortamını sağlamak, çeşitli etkinlik ve programlarla ilçelerinin tanıtımına katkı sağlamak ve en önemlisi ise doğdukları yerleri unutmamaktır. Bugün yaptığınız program dâhilinde ilçemizdeki öğrencilerimizi sevindirmeniz çok güzel bir davranıştır. Buna katkı sağlayan destek veren siz değerli hemşerilerimi gönülden kutluyorum. Siz değerli hemşerilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Tabi ki sizlerden beklentilerimiz büyük. Tatillerinizi ilçelerinizde geçirmeniz, hatta bunu derneklerinizde konu haline getirmeniz bizleri mutlu edecektir. Herkes en az bir ay tatilini bu güzelim ilçemizde geçirirse yazın nüfusumuz en az 50 bin olur. Bu konuda bizlere destek olacağınızdan hiç şüphemiz yoktur" dedi.

ASYAD yönetim kurulu başkanı Edip Dursun ise, Başkan Gürsoy’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, "Geçen yıl derneğimiz öncülüğünde hemşerilerimizle birlikte ilçemize gelerek tatilimizi ilçemizde geçirdik. Bu sene ilçemizde daha fazla kalmak istiyoruz. Sizin de dediğiniz gibi tüm Adilcevazlıların tatillerini memleketlerinde geçirmeleri gerekiyor. Bu sayede batıda doğmuş büyümüş çocuklarda kendi memleketlerini unutmayacaklardır. Biz dernek olarak ilk desteğimizi gerçekleştirdik. 250 Öğrencimizi sevindirdik ve bizde onlarla beraber mutlu olduk. Yarında çeşitli etkinliklerimiz olacak. Bizde dernek olarak yaptığınız ve yapacağınız hizmetlerden dolayı sizlere çok teşekkür ederiz" dedi.

Ziyarete Aydınlar Belediye Başkanı Arif Tusun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ve Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem de eşlik etti.

www.adilcevaz13.com

ADİLCEVAZ Haberleri