Demokrasi Nöbeti Tutanlara Tatlı ve Çiğ Köfte İkram Edildi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara tatlı ve çiğ köfte ikram edildi.

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara tatlı ve çiğ köfte ikram edildi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un yaptığı ikramların yanı sıra bazı ev hanımları yaptıkları tatlı ve çiğ köfteleri demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ikram etti.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, demokrasi nöbeti boyunca vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunduklarını ifade ederek, "15 Temmuz’dan bu yana milli irademiz, demokrasimiz ve geleceğimiz için meydanları boş bırakmayan, gecesini gündüzüne katarak vatanına sahip çıkan aziz hemşerilerime teşekkür ediyorum. Meydandaki vatandaşlarımıza bu kutsal nöbetlerinde belediye olarak çeşitli ikramlarda bulunuyoruz. Sağ olsun bu akşamki nöbetimizde hanımefendi hemşerilerimizde bizlere yardımcı olmak amacıyla çiğ köfte ve tatlı yapıp getirerek her akşam burada nöbet tutan gönül dostlarımıza ikramda bulundular. Bu güzel davranışlarından dolayı hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Nurcan Bala isimli ev hanımı meydanda çiğ köfte yaparak, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ikram ederken, Eda Uluğ isimli ev hanımı ise evinde yaptığı kadayıf tatlısını tepsilerle getirip meydanda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ikram etti.



























www.adilcevaz13.com

ADİLCEVAZ Haberleri