Güle Güle Can Muhammed

Özcan BEŞKARDEŞ

Güle güle kırmızı yanaklı, masum ve güler yüzlü, Can Muhammed.

Bu kadim medeniyetin her bir köşesi senin gibi yiğitlerin kanıyla sulanmıştır. Bu ülkenin güçlenmesini hazmedemeyen ve yıkmak için çalışan şerefsiz emperyalist devletler, içimizdeki alçak ve hainleri kullanarak, sözüm ona devletimizi bölmeye çalışacaklarını zanneden zındıklar.15 Temmuz direnişinde olduğu gibi Şehit Muhammed ve yiğit arkadaşları, canlarını vatanı için seve seve veren, kahramanların sayesinde bu ülkeyi yıkamayacasınız.

 

Güle güle Can Muhammed, sen ve senin gibi şehit olan kardeşlerimizin o mübarek kanları, geçmişte olduğu gibi bundan sonrada bu coğrafyayı bereketlendirmeye ve gül bahçesine çevirmeye devam edecektir. Bugün bu ülkede rahat yaşıyorsak siz ölümsüz şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir.

 

Bu ülke, ümmetin ve dünya mazlumlarının son kalesi ve umudu olduğu müddetçe, dün olduğu gibi yarında ihanetler devam edecektir çünkü, millet sevdalısı Erdoğan’ın liderliğindeki tam bağımsız anlayışla yoluna devam eden devletimize, tahammül edemeyen küresel şer güçler, içimizdeki hainleri kullanarak saldırılarına devam edeceklerdir. Bu asil millet 15 Temmuz’da olduğu gibi şehitler tepesini boş bırakmayarak şehadet şerbetini içmeye devam edecek.

 

Maalesef, bazı Müslüman devletlerinin ahlaksız, basiretsiz, satılmış liderlerin yüzünden param parça olan bir çok İslam beldesi kan ağlıyor. Şehit olmak için tankların altına yatan ölüme koşarak giden bu millet, kadim geçmişinden aldığı feyizle ve cesaretle Osmanlıda olduğu gibi Allahın izni ile bu ülke Şehit Muhammed gibi yiğitlerin sayesinde islam’ın sancaktarlığını yapacaktır. Bu topraklar binlerce yıldır kardeşçe yaşayan, Anadolu’nun yiğit evlatları, bu ülkenin birlik ve beraberliğine zeval getirmeye çalışan hainlere karşı, canlarını feda ederek tarih yazdılar, yazmayada devam edeceklerdir.

 

Muhammed’im biliyor musun dün senin şahadetine binlerce insan katıldı. Biraz hüzün vardı, fakat en önemlisi ise bütün hemşerilerinde şehadetinden dolayı büyük bir gurur ve onur vardı. Güle güle Şehit Muhammed’im canını bu vatanın ve ümmetin selameti için verdin. Allah senden ve tüm şehitlerimizden razı olsun. Gençliğinizin baharında canınızı vererek şehit oldunuz yapmış olduğunuz bu fedakarlığınız dan dolayı haklarınızı bizlere helal edin.

 

Şehit Muhammed, Annenin ağıtında dediği gibi; "onu verdim Hazreti Resullulah'a. Hazreti Hamza seni karşılamaya gelsin. Oy benim Muhammedim." Bizlerde aynı dua ve temennilerde bulunarak rabbim şahadetini kabul etsin Can Muhammed.

Allah seni yetiştiren Anan'dan ve Baban'dan razı olsun. Rabbim onlara da sabırlar versin.

 

Selametle Kalın…