Kaymakam ve Başkandan Esnaf Ziyareti

Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy esnafları ziyaret etti.

Tuncer NACAR / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy esnafları ziyaret etti.

Toplumun her kesimi ile sık sık bir araya gelen Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve ilçe Kaymakamı Arif Karaman, esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Kaymakam Arif Karaman, devlet ve vatandaş arasındaki diyalogu pekiştirmek adına esnafları yerinde ziyaret ettiklerini belirterek, "Bugün esnafımızı ziyaret ederek, bir sohbet havasında düşüncelerini dinledik. Esnafımız ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti bizlerle paylaştı. Bizler de her zaman onların yanında olduğumuzu kendilerine aktardık. Esnaflarımıza ramazan ayının hayırlı olmasını ve işlerinde bereketli kazançlar diliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, esnafın talep ve sıkıntılarını yerinde görmek istediklerini ifade ederek, "Ramazan ayının gelmesiyle Sayın Kaymakamımız ile birlikte esnaflarımızı ziyaret etmek istedik. Bu vesileyle esnaflarımız, belediyeden taleplerini bizlere aktardı. Ayrıca, vatandaşlarımızın da sıkıntılarını, isteklerini dinleme fırsatımız oldu. Ramazan ayının esnaflarımız için hayırlara vesile olmasını diliyor, bol ve bereketli kazançlar temenni ediyoruz" dedi.


YASAL UYARI: Bu haber www.adilcevaz13.com tarafından yazılmıştır. Sitemizdeki haber ve fotoğraflar kaynak gösterilmeden gazete, dergi ve İnternet sitelerinde kullanılamaz. Aksi halde tarafımızca yasal işlem başlatılacaktır.
www.adilcevaz13.com

ADİLCEVAZ Haberleri