Van Gölü Aktivistleri Derneği En Başarılı STK Seçildi

Van Gölü havzasında faaliyet gösteren Van Gölü Aktivistleri Derneği, Van’ın enleri yarışmasında en başarılı STK seçildi.

Van Gölü havzasında faaliyet gösteren Van Gölü Aktivistleri Derneği, Van’ın enleri yarışmasında en başarılı STK seçildi.

Van’ın enleri 2016 ödülleri sahiplerini buldu. Van Gölü Havzasında Van, Erciş, Adilcevaz, Ahlat, Tatvan, Bitlis, Gevaş yerleşim yerlerinde temsilcileri olan Van Gölü Aktivistleri Derneği çalışmaları ile dikkat çekiyor. 

Bitlis, Ahlat, Adilcevaz ve Tatvan'dan dernek üyeleri törene katıldı. Ödül töreninde büyük bir ilgi ile karşılanan Van Gölü Aktivistleri; kamu yararı ve Van Gölü'nün korunması ve geleceğe taşınması için çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdiler.

Van’ın enleri Ödül töreninde en iyi STK ödülünü alan Van Gölü Aktivistleri Derneği başkanı Erdoğan Özel, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Van Milletvekili Beşir Atalay'dan Van Gölü’nün korunması için ‘Van Gölü Koruma Kanunu’nun getirilmesini talep etti.

Ödül törenine, derneğin yönetim kurulu üyeleri Bitlis Temsilcisi Emrullah Çelik, Tatvan temsilcisi Maşallah Özel, Ahlat temsilcisi Behlül Şerefoğlu ve Adilcevaz temsilcisi Orhan Emen katıldı.




www.adilcevaz13.com

YAŞAM Haberleri

Yemek Kültürümüz
Nemrut Krater Gölü'nde 2 Mevsim Bir Arada Yaşanıyor