1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adilcevaz Kaymakamlığına Nurhalil Özçelik Atandı

Adilcevaz Kaymakamlığına Nurhalil Özçelik Atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bitlis’in Adilcevaz ilçesine, Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik atandı.

A+A-

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Bitlis’in Adilcevaz ilçesine, Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik atandı.

Adilcevaz Kaymakamı İsmail Demir ise, Denizli’nin Tavas ilçesi Kaymakamlığına atandı.

NURHALİL ÖZÇELİK KİMDİR?

1989 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Ankara’da tamamladı. 2012 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamladı.

2014-2017 yılları arasında Hazine ve Maliye Bakanlığında Maliye Uzman Yardımcısı olarak görev yaptı. 2017 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Eskişehir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdari Amirliği mesleğine intisap etti.  Kaymakam Adaylığı sürecinde Eskişehir’de Vilayet Stajını, Yozgat’ın Yerköy İlçesi ile Antalya’nın Muratpaşa İlçesinde Refiklik Stajını ve Ankara’da Mülkiye Teftiş Stajını tamamladı. Karaman’ın Ermenek İlçesinde 8 ay Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra  İngiltere’ye Yurtdışı stajı ve dil eğitimi için gitti.  İngiltere’de Yurtdışı Stajının yanı sıra Birleşik Krallık idari sistemi üzerine bir dizi çalışmalarda ve T.C. Londra Büyükelçiliğinde incelemelerde bulundu.

Yurtdışı görevi sonrası Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak 2019-2022 yılları arasında Bolu/Yeniçağa Kaymakamlığı görevine atandı. Bu süreçte Yeniçağa Kaymakamlığı görevine ek olarak Bolu Vali Yardımcısı olarak da görev yaptı.

Kaymakam Nurhalil Özçelik, evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Öte yandan Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile birlikte Bitlis Vali Yardımcısı İzzet Cem Eser Afyonkarahisar Şuhut Kaymakamlığına atanırken, Hizan Kaymakamlığına ise Aksaray Eskil Kaymakamı Said Muhammed Bilgin atandı.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 1518 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.